Hoe kunnen soa zich verspreiden? Essay

Soa ( seksueel overdraagbare aandoening ) is een ziekte dice wordt verspreid door seksueel contact. De meeste soa worden overgedragen bij onveilige seks. Onveilige seks is:

 • Vaginale geslachtsgemeenschap zonder condoom
 • Anale geslachtsgemeenschap zonder condoom
 • orale seks zonder condoom en gezamenlijk gebruik new wave seksattributen zoals dildo ‘s en vibrators

Wanneer er dan seksueel contact wordt gemaakt met de spouse kan de ziekteverwekker worden overgedragen. Soms is daar een wondje voor nodig bij de ontvanger zodat ziekteverwekker kan worden overgedragen. Soa kunnen ook worden overgedragen door bloedtransfusies. Ook is er kans om een soa op Te lopen ALSs gevolg new wave onhygi & A ; euml ; nische tatoeage of piercing, bij gezamenlijk gebruik new wave naalden nut spuiten. Als work forces eenmaal een soa heeft is de kans op heated verkrijgen new wave een andere soa groter omdat dan de weerstand van de geslachtsorganen wordt aangetast door de soa. De slijmvliezen new wave het lichaam voornamelijk de geslachtsorganen worden aangetast door een soa en zorgt daar voor kleine wondjes. Die vormen een soort toegangspoort voor andere soa en heated hiv-virus.

We will write a custom essay sample on
Hoe kunnen soa zich verspreiden? Essay
or any similar topic only for you
Order now

Mensen dice geen condoom bij het vrijen gebruiken en mensen met wisselende seksuele contacten lopen een groot risico op een soa. Het kan ook zo zijn digital audiotape ALSs een moeder voor de geboorte van haar sort een soa heeft opgelopen, dan bestaat er de kans dat de ziekteverwekker wordt overgedragen op de baby. Vaak kan heated ook zo zijn digital audiotape je een soa hebt maar digital audiotape je daar niks new wave merkt. Je hebt dan geen jeuk of klachten, dan tabun je ook niet naar een dokter en zo kan je een soa verspreiden zonder digital audiotape je het weet.

Wat voor soorten soa zijn Er?

Chlamydia

Een new wave de meest bekende soa is chlamydia die op Te lopen is door seksueel contact. In Nederland komt chlamydia ook het meest voor new wave alle soa. De infectie wordt veroorzaakt door een bacterie dice zich in de vagina, de anus, de plasbuis, en de baarmoedermond nestelt. Het kan voor verschillende klachten zorgen doordat de infectie in het lichaam zich kan verspreiden. Chlamydia kan een mogelijke oorzaak zijn new wave bekkenontsteking bij vrouwen dice Er toe kan leiden tot onvruchtbaarheid. Ook kan deze soa Er voor zorgen digital audiotape mensen hiervan blind worden. Het slijmvlies wordt dan aangetast waardoor het ooglid naar binnen wordt getrokken. Als gevolg daarvan strijken de oogharen over heated hoornvlies waardoor er beschadigingen ontstaan. Uiteindelijk ontstaat er littekenweefsel met ALSs gevolg blindheid. Bij veel mensen is chlamydia symptoomloos waardoor ze niet weten digital audiotape ze chlamydia hebben opgelopen. Slechts 25 % new wave de vrouwen merkt dat ze geinfecteerd zijn.

Hiv en AIDSs

Hiv is heated virus digital audiotape AIDSs veroorzaakt. Het is dus een heel gevaarlijke virus.

Het Hiv virus kan zich bevinden in:

 • Speeksel
 • Sperma/voorvocht
 • Vaginaal vocht
 • Moedermelk

De voornaamste oorzaken van besmetting zijn onbeschermd seksueel contact dus zonder voorbehoedsmiddelen en conceptiemiddelen. Ook kan je Er mee besmet raken ALSs er een bloedtransfusie plaats vindt met besmet bloed, heated gebruik new wave besmette injectienaalden nut het kan ook worden overgedragen door de moeder op een pasgeboren sort bij een zwangerschap. Deze oorzaken gelden ook voor AIDSs.

Als het Hiv virus eenmaal in het lichaam is, breekt het virus het afweersysteem af. Als het afweersysteem is verzwakt, krijgen virussen en bacteri & A ; euml ; n een kans om ernstige ziektes te veroorzaken zoals AIDSs. Aids is een ziekte dice veroorzaakt wordt door besmetting met heated Hiv-virus. Mensen die een Hiv-infectie oplopen merken daar in heated begin niets of weinig new wave. Na een paar jaren kunnen er ernstige ziekteverschijnselen optreden. Doordat het Hiv-virus het afweersysteem heeft verzwakt, kan het lichaam zich niet beschermen tegen ziekten. Een aidspati & A ; euml ; nt wordt snel ziek en kan aan meer ziekten tegelijk lijden zoals: longziekten, kanker, herpesinfectie en chronische diaree.

Genitale herpes

Herpes is een soa dice veroorzaakt wordt door een virus. Het virus zit vooral in blaasjes nut dice wordt ook overgedragen door onbeschermd seksueel contact. Het kan zich ook verspreiden door vingers en kan het op de anus, de penis, de vagina en de lippen komen. Wanneer de blaasjes unfastened zijn is de kans op besmetting het grootst maar besmetting is ook mogelijk wanneer de blaasjes niet zichtbaar zijn. Als er rond de lippen van de mond blaasjes zijn kan dot door orale seks worden overgedragen op de geslachtsdelen en daar blaasjes veroorzaken. De klachten komen vaak een hebdomad na de infectie met het virus. De klachten zijn:

 • Geirriteerd, branderig, pijnleuk en een jeukgevoel.
 • Rode plekjes op de slijmvliezen of huid.
 • Er zouden zweertjes zichtbaar kunnen zijn rond de geslachtsdelen.

Als de infectie is verdwenen betekend het niet digital audiotape het virus is verdwenen, want dat blijft voor altijd in het lichaam. Het virus trekt zich dan terug in een zenuwknoop waardoor er geen infectie meer is. Maar het zou opnieuw tot een infectie kunnen komen waardoor er nieuwe blaasjes ontstaan op de huid of slijmvliezen. Als het afweersysteem is verzwakt, kan een genitale herpes ernstiger verlopen en langer duren. Dit zou kunnen ALSs je besmet set met heated Hiv-virus.

Syfilis

Syfilis is een van de meest ernstige soa dice Er zijn dice veroorzaakt wordt door een bacterie. De besmetting ontstaat meestal door onveilige seks. De bacterie nestelt zich in eerste instantie in de phallus, vagina, anus of de mond. Later zou de bacterie zicht over heated hele lichaam kunnen verspreiden. Als iemand met syfilis niet op tijd wordt behandeld kan het zo zijn digital audiotape de cistron blind of doof kan worden. Ook kan het zo zijn digital audiotape dice cistron een hersenletsel of een spierverlamming krijgt nut in heated ergste geval kan het tot de dood lijden. Het kan 2 tot 12 weken duren totdat je er iets van merkt, er ontstaan zweertjes op de plek waar je set geinfecteerd. Het zweertje is ongeveer 1 cm groot en doet meestal geen pijn. Soms zijn de zweertjes moeilijk Te zien ALSs die rond de anus of in de vagina zitten. Zonder behandeling verdwijnen de zweertjes na 2 of 3 weken. De ziekte is dan niet verdwenen. Na enkele weken tot maanden subsequently treedt het 2e staduim new wave de ziekte in, de bacterie is dan over het hele lichaam verspreid via de bloedbaan. In heated 2e bowl zou je deze klachten kunnen krijgen:

 • Haaruitval.
 • Vlekjes over heated hele lichaam.
 • Gezichtsverlies.
 • Ziek gevoel, zoals moeheid, keelpijn en hoofdpijn.

Als de soa niet word behandeld zou het na jaren de overige organen kunnen beschadigen zoals de hersenen, aorta en de botten. Het zou ook kunnen digital audiotape Er ook verlammingsverschijnselen voorkomen.

Hepatitis-B

Bestand: Hepatitis B virus 01.jpg Hepatites-B is een ernstige ziekte dice veroorzaakt wordt door het Hepatites-B virus. Dit virus zorgt voor een leverontsteking. De besmetting new wave het virus vindt plaats via bloed maar is ook seksueel overdraagbaar en behoort het dus tot een seksuele overdraagbare aandoening. Anale seks geeft hier de meeste risico ‘s omdat de slijmvliezen hierbij makkelijk beschadigd raken. Besmetting met heated Hepatites-B virus kan ook bij de geboorte plaatsvinden, dan draagt de moeder dice besmet is, heated virus over aan haar sort. Bij een persoon dice het Hepatites-B virus heeft kan het virus in bloed, menstruatiebloed, sperma, voorvocht en vaginaal vocht voorkomen. Als iemand een chronische Hepatites-B-infectie heeft opgelopen, kan dot blijvende gevolgen hebben in het verdere leven. Die mensen lopen risico op een slecht werkende lever of leverkanker.

Gonorroe

File: SOA-gonorroe.jpgGonorroe is een soa dice ook wel druiper wordt genoemd. Die wordt veroorzaakt door gonokokken bacteri & A ; euml ; n. De besmetting vindt plaats bij seksueel contact, wanneer de slijmvliezen met elkaar in aanraking komen. De bacteri & A ; euml ; n zouden zich in de vagina, phallus, anus, stagger en de ogen kunnen nestellen. Gonorroe is heel besmettelijk en wordt snel overgedragen naar de geslachtsdelen. Als de gonorroe infectie in de keel pimple, merk daar haast niets van. Het zou alleen misschien tot een keelontsteking kunnen Leiden. Het is ook mogelijk digital audiotape de bacteri & A ; euml ; n in de bloedbaan kunnen komen. Dat zou tot ontstekingen in het lichaam kunnen leiden zoals in de gewrichten. Bij vrouwen kan de bacterie via de baarmoeder naar de eileiders opstijgen, dat kan Er tot leiden digital audiotape de eileiders gaan ontsteken. Zo’n ontsteking kan littekens in de eileiders veroorzaken waardoor de eileider verstopt zouden kunnen raken. Dit kan weer op onvruchtbaarheid Leiden. Bij mannen zou de bacterie via de zaadleiders naar de bijbal en prostaat kunnen opstegen, waardoor dot ook kan gaan ontsteken.

Hoe kunnen de soa worden voorkomen?

Om een soa Te voorkomen moeten er wel voorzorgsmaatregelen genomen worden. Veilige seks is daar de oplossing voor. Met behulp new wave voorbehoedsmiddelen is een soa te voorkomen:

 • Condoom
 • Vrouwencondoom

Condoom

Een condoom is een rubberen hoesje, dat bij de geslachtsgemeenschap om de penis wordt afgerold. Zo komt heated sperma niet in het lichaam new wave de ander. Met behulp new wave een condoom, komt de penis niet in aanraking met heated vocht in de vagina of bloed. Een zwangerschap voorkom je dus ook met een condoom.

Vrouwencondoom

Een vrouwencondoom wordt in de vagina van de vrouw gedaan, die speciaal voor vrouwen wordt gemaakt. Het inbrengen new wave een vrouwencondoom is te vergelijken met een tampon. Er is wel oefening nodig omdat het aan het begin lastig kan zijn. Net ALSs het condoom voorkomt het vrouwencondoom digital audiotape geslachtsdelen direct in aanraking met elkaar komen. Zo wordt een soa en een zwangerschap voorkomen.

Verder zijn er nog het spiraaltje, pessarium, de pil die ook voorbehoedsmiddelen zijn. Die zorgen Er wel digital audiotape de seks veilig is maar een soa voorkom je daar niet mee. Met deze laatst genoemde voorbehoedsmiddelen voorkom je wel een zwangerschap. Om geen soa op Te lopen moet je contact met bloed new wave anderen voorkomen, want door bloed kan je besmet raken. Bij drugsgebruik is heated gevaarlijk om attributen de gebruiken die new wave iemand anders zijn. Een voorbeeld hiervan zijn drugsnaalden. Als je Al een soa hebt, waarschuw je spouse zodat dice op de hoogte is! Daarmee voorkom je digital audiotape je spouse ook een soa krijgt. Op welke manier kunnen soa worden genezen?

Als je een soa hebt, ga dan naar een humanistic disciplines. Ook al gaan de klachten weg of worden de klachten ervan minder, behandeling is noodzakelijk.

Een humanistic disciplines kan pas na onderzoek zeggen of je een soa hebt en ALSs dat zo is dan kan hij zeggen welke soa je hebt. De huisarts kan je doorsturen naar een dermatoloog of vrouwenarts.

Vertel de humanistic disciplines dat je het gevoel hebt digital audiotape je een soa hebt opgelopen. De arts kan je er dan op onderzoeken.

Alle artsen hebben beroepsgeheim. Ze mogen in geen enkel geval informatie new wave jou doorgeven. Zelf niet aan je ouders.

De meeste soa zijn makkelijk Te genezen. Andere soa heb je voor de rest new wave je leven. In sommige gevallen kun je de klachten bestrijden. De wijze new wave behandeling new wave een soa kan enorm verschillen: In sommige gevallen door injecties, sommige met chromium & A ; egrave ; Maines, maar vaak met kuren met tabletten de duur van de verschillende behandelingen is verschillend. wel is heated erg new wave belang digital audiotape je de kuur afmaakt ook Al zijn de verschijnselen al verdwenen. want heated kan voorkomen dat het virus geen verschijnselen meer vertoont maar nog wel in het lichaam is. halt je eerder dan voorgeschreven met de behandeling dan komt de ziekte in de meeste gevallen gewoon weer terug en kan je opnieuw beginnen met de behandeling.

Tegen sommige ziektes bestaan geen medicijnen zoals hepatitis B AIDS nut HIV alleen hepatitis B gaat weg door rust Te nemen.

Herpes genitalis en genitale wratten worden wel behandeld, maar deze infecties komen vaak toch weer terug.

Schaamluis is relatief makkelijk op Te lossen door je in de schaamstreek en eventueel ook onder je oksels te wassen met shampoo tegen hoofdluis.

Welke behandeling het meest geschikt is, verschilt per soa. Ook hoelang heated duurt is per soa verschillend. Er wordt wel afgeraden om gedurende de behandeling seks Te hebben. Je lichaam kan zich dan herstellen en je voorkomt digital audiotape de soa zich kan verspreiden naar je spouse. Als je toch besluit om seks Te hebben, gebruik dan een voorbehoedsmiddel. Om te voorkomen dat je elkaar over en weer blijft besmetten, is heated van groot belang dat je spouse zich ook laat testen en eventueel ook laat behandelen. Als je onveilige seks hebt kun je de soa dus herhaaldelijk krijgen het is dus niet zoals bij griep digital audiotape je maar 1 keer kan krijgen en er daarna een soort new wave immuun tegen wordt.

Wat houd een soa trial precies in?

Bij een soa-test kan Er op meerdere manieren onderzoek gedaan worden.

Dit zijn de drie soorten onderzoeken die er gebruikt worden:

 • Bloed onderzoek
 • Lichamelijk onderzoek
 • Urine onderzoek.

Hoe er onderzoek wordt gedaan is afhankelijk van de klachten en de wijze waarop je seks hebt gehad. Om een goed onderzoek Te kunnen hebben, heeft de humanistic disciplines voor heated onderzoek een gesprek met je.

Bloed onderzoek:

Bij het bloed onderzoek wordt Er bloed afgenomen.

Tijdens een normaal onderzoek bij een soa-polikliniek wordt het bloed altijd eerst op syfilis nut in sommige gevallen hepatitis B getest.

De HIV trial kan met hetzelfde bloed worden gedaan maar daarvoor moet wel toestemming new wave de pati & A ; euml ; nt worden verleend.

Lichamelijk onderzoek:

Bij lichamelijk onderzoek wordt Er een uitstrijkje gemaakt new wave de vagina, de penis, de anus of bij orale seks een uitstrijkje new wave de keel

Bij vrouwen wordt Er vocht new wave het slijmvlies van de baarmoeder afgenomen.

Dit soort onderzoek gebeurt met een metalen instrument: de eendenbek.

De humanistic disciplines kan met de eendenbek heated slijmvlies van de baarmoeder bereiken de vagina bekijken.

Bij mannen neemt de humanistic disciplines met een smal stokje vocht af uit het buitenste deel van de plasbuis.

Een uitstrijkje uit de anus wordt gedaan met een instrument digital audiotape een stukje in de anus wordt aangebracht: de proctoscoop

Met de proctoscoop wordt een afstrijkje afgenomen uit de anus en bekijkt de arts de anus van binnen.

Herpes genitalis en genitale wratten zijn makkelijk aantoonbaar wanneer de ziekte actief is, dat kun je zien doordat er blaasjes of wratten rondom de geslachtsdelen zitten. De arts kan de diagnose stellen door goed naar de wratten of blaasjes Te kijken. Als het zich voordoet digital audiotape Er blaasjes op of rond de geslachtsdelen zitten kan de humanistic disciplines daarvan monsters nemen om Te kijken of je herpes hebt.

Als er geen aantoonbare klachten of symptomen zijn die laten zien digital audiotape je herpes hebt kan een normaal soa onderzoek dus niet de vraag beantwoorden of je het herpes virus bij je draagt.

Urine onderzoek:

Bij een urine onderzoek kan er door nieuwe technieken steeds meer onderzoek worden gedaan naar soa doormiddel new wave piss

Onderzoek op chlamydia doormiddel new wave piss is voor mannen momenteel cyberspace zo betrouwbaar ALSs een uitstrijkje. Dit onderzoek bij vrouwen is heated iets minder betrouwbaar.

De Uitslag:

Omdat een uitstrijkje, heated bloed of de urine onderzocht worden in een laboratorium kan het resultaat & A ; eacute ; & A ; eacute ; n sum twee weken op zich laten wachten.

Het resultaat new wave een soa-test kan telefonisch worden medegedeeld.

Als de trial laat zien digital audiotape je besmet set is heated noodzakelijk om terug Te gaan en met de humanistic disciplines te bespreken welke medicatie nut of andere onderzoeken nodig zijn.

hoe was de ontwikkeling new wave de soa bestrijding

De historie van de soa- en hiv-bestrijding is die new wave een schommelend evenwicht tussen infecties, de mens en de mens zijn omgeving.

Nieuwe soa verschijnen, groeien en dalen met veranderingen in menselijk gedrag.

De idee & A ; euml ; n over de soa bestrijding en de gebruikte middelen daarvoor werden bepaald door de tijd.

De aanpak heeft succes of faalt, maar zorgt vaak voor veranderingen in zowel infecties ALSs menselijk gedrag. Door alle veranderingen heen zijn echter belangrijke stappen voorwaarts gezet. Uit de historie van de soa en HIV bestrijding blijkt digital audiotape idee & A ; euml ; n en discussies van vroeger tot op de dag van vandaag nog belangrijk zijn. Er worden door de proeven in de historie ook lessen geleerd over wat werkt en wat niet.

“ De belangrijkste stappen in de geschiedenis

 • Het idee digital audiotape een ziekte seksueel overdraagbaar was bestond al bij de Grieken
 • Echte soa-bestrijding ontstond pas in de 16e eeuw in Europa en bestond gelijk Al uit behandeling & A ; eacute ; n preventie
 • Preventie werd in de 16e en 17e eeuw verschillend ingevuld: door de een met religieuze educatie ( vermijden new wave zonden ) door de ander met seksuele hygi & A ; euml ; ne en gedragsbeinvloeding
 • In de 19e eeuw werd de regulatie van prostitutie gezien ALSs de belangrijkste methode voor soa-bestrijding. Strijd tussen dainty stromen: regulatie door verbieden en criminaliseren van de prostitutie of door legaliseren en faciliteren new wave gezondheidschecks.
 • In de 20e eeuw stond soa-bestrijding in het teken new wave het fit houden new wave de eigen bevolking en met name de strijdkrachten.
 • Na de tweede wereldoorlog werden soa-klinieken in de VS gesloten en verschoof de aandacht in Europa new wave preventie naar behandeling.
 • In de jaren 60 en 70 new wave de 20e eeuw werden grote stappen voorwaarts gedaan in fundamenteel onderzoek nut in behandelingsmogelijkheden.

De confrontatie met hiv/aids vanaf 1980 leidde tot meer aandacht voor preventie door gedragsbeinvloeding ( Er was tot 1996 geen behandeling voorhanden ) en tot het besef digital audiotape Er nieuwe soa kunnen opkomen.

 • In de 21e eeuw wordt gestreefd naar een gecombineerde soa-en hiv-bestrijding door een uitgebalanceerd pakket new wave onderzoek, preventie, opsporen en behandelen infecties en realiseren new wave gunstige randvoorwaarden hiervoor.
 • Nieuwe uitdagingen: een nieuwe soa ALSs LGV, de bloedoverdraagbare aandoening Hepatitis C virus ( HCV ) blijkt onder bepaalde omstandigheden seksueel overdraagbaar, toegenomen mobiliteit leidt tot snellere internationale verspreiding new wave soa, resistentie maakt sommige antibiotica minder effectief, wat resulteert in aanpassingen new wave richtlijnen. ” ( citaat hypertext transfer protocol: //www.soaaids-professionals.nl/soahiv_bestrijding/geschiedenis )

Conclusie

Welke problemen kunnen er ontstaan door Soa?

Een soa wordt seksueel overgedragen. Dus met onveilige geslachtsgemeenschap cringle je een risico op ernstige ziektes. Bijvoorbeeld bij een soa ALSs Chlamydia cringle je kans om onvruchtbaar Te worden. De meest ernstige soa is Hiv/aids, dice je afweersysteem verzwakt waardoor je aan meerdere ziekten tegelijk kan lijden en de dood ALSs gevolg. Er zijn manieren om een soa te voorkomen zoals een condoom. Hierdoor maken de geslachtsdelen geen direct contact met elkaar. Als je hebt ontdekt digital audiotape je toch een soa hebt, informeer je spouse zodat dice cistron er van weet. Als je het eenmaal hebt opgelopen kun je het beste naar een humanistic disciplines gaan en je laten onderzoeken op dergelijke ziektes hiermee heb je de zekerheid of je wel of geen soa hebt. zon trial kan op verschillende manieren doormiddel new wave een bloed onderzoek, een lichamelijk onder of een urine onderzoek en laat binnen 2 weken zien of je een soa hebt of niet. Na eventueel genezing new wave een soa is heated nog steeds belangrijk dat je goed blijft letten op eventuele terug keer of dat je de ziekte opnieuw hebt verkregen.

Bronnenlijst

 • hypertext transfer protocol: //nl.wikipedia.org/wiki/Seksueel_overdraagbare_aandoening
 • hypertext transfer protocol: //www.soaaids.nl/soa/wat_zijn_soa
 • hypertext transfer protocol: //www.allesoverseks.be/cms/vragen/hiv/loop-ik-een-groter-risico-op-hiv-als-ik-een-soa-heb.aspx
 • hypertext transfer protocol: //nl.wikipedia.org/wiki/Chlamydiasis
 • hypertext transfer protocol: //www.soaaids.nl/hivaids/wat_is_hivaids
 • hypertext transfer protocol: //nl.wikipedia.org/wiki/Hiv
 • hypertext transfer protocol: //www.sexwoordenboek.nl/hiv.html
 • hypertext transfer protocol: //nhg.artsennet.nl/kenniscentrum/k_voorlichting/NHGpatientenbrieven/NHGpatientenbrief/PBU12f.htm
 • hypertext transfer protocol: //nl.wikipedia.org/wiki/Genitale_herpes
 • hypertext transfer protocol: //www.huidziekten.nl/folders/nederlands/soaherpesgenitalis.htm hypertext transfer protocol: //www.gezondheidsplein.nl/aandoeningen/211/Syfilis.html
 • hypertext transfer protocol: //www.sexwoordenboek.nl/syfilis_symptomen.html
 • hypertext transfer protocol: //www.soaaids.nl/soa_vervolg/syfilis
 • hypertext transfer protocol: //nl.wikipedia.org/wiki/Hepatitis_B
 • hypertext transfer protocol: //www.ggd-nijmegen.nl/pool/1/documents/hepB.pdf
 • hypertext transfer protocol: //www.soaaids.nl/soa_vervolg/gonorroe
 • hypertext transfer protocol: //www.rivm.nl/cib/infectieziekten-A-Z/infectieziekten/gonorroe/index.jsp
 • hypertext transfer protocol: //www.studieinfo.nl/sexuelevoorlichting/soa.html
 • hypertext transfer protocol: //www.soaaids.nl/soa/behandeling_soa
 • hypertext transfer protocol: //www.geslachtsziekte.nl/content/geslachtsziekten/behandeling.asp
 • hypertext transfer protocol: //www.soaaids.nl/soa_vervolg/soatest
 • hypertext transfer protocol: //www.soaaids.nl/soa_vervolg/uitslag_soatest
 • hypertext transfer protocol: //www.soaaids-professionals.nl/soahiv_bestrijding/geschiedenis
×

Hi there, would you like to get such a paper? How about receiving a customized one? Check it out